Hulp bij bestellen? Bel 0599 312 142

Gripmax Classic (XZX profiel) 3.0 cm OP=OP155/80 R15 82H

Gripmax Classic (XZX profiel) 3.0 cm OP=OP 155/80 R15 82H image
Eigenschappen
  • Prijs per band € 98,50
  • Totaal prijs 4 banden € 394,00
Selecteer aantal
  • Gratis verzending vanaf 2 banden
Dit product is uit voorraad leverbaar.
  • 7 dagen per week te bereiken op: 0599 312 142
  • Gratis verzending vanaf 2 banden binnen NL
  • Veilig betalen met iDeal, Visa of Mastercard
  • Incl. 21% BTW en 1.50 Euro/band verwijderingsbijdrage

Gripmax Classic (XZX profiel) 3.0 cm OP=OP155/80 R15 82H

Dit product is uit voorraad leverbaar.

Gripmax Classic (XZX profiel) 3.0 cm OP=OP Kenmerken

Bandenlabel

Bandenlabel

Toelichting bandenlabel

De all seasonband Classic (XZX profiel) 3.0 cm OP=OP in de maat 155/80 R15 82H heeft als uniek productnummer (EAN). Met de Classic (XZX profiel) 3.0 cm OP=OP 155/80 R15 82H kan ~ max. 210 km/u worden gereden. De maximale belasting van de Classic (XZX profiel) 3.0 cm OP=OP 155/80 R15 82H bedraagt ~ 475 KG per band.

Kenmerken
Classic (XZX profiel) 3.0 cm OP=OP profiel
Classic (XZX profiel) 3.0 cm OP=OP Profiel

De Gripmax banden zijn nieuw en voorzien van een correcte DOT-notering. Vragen op o.a. het gebied van de banden leeftijd, kunt u terugvinden in de FAQ. Let op: afgebeelde velgen of andere attributen bij een band zijn alleen ter illustratie.

Tip! Controleer alvorens het bestellen van de zomerband Classic (XZX profiel) 3.0 cm OP=OP 155/80 R15 de juistheid van de bandenmaat. De correcte bandenmaat kunt u terug vinden in het onderhoudsboekje van de wagen of door de maat te checken met de maat van de te vervangen banden.

Bandenlabel

Het EU Tire Label voor de Classic (XZX profiel) 3.0 cm OP=OP in de maat 155/80 R15 82H:
brandstofefficiëntie [] grip op nat wegdek [] rolgeluid dB.

Vanaf 1 november 2012 is het wettelijk verplicht alle banden voor personenwagens geproduceerd na 1 juli 2012 te voorzien van een officieel EU-bandenlabel om consumenten hulp te bieden bij de bandenkeuze. Deze maatregel beoogt de verkeersveiligheid te verbeteren. De gegevens voor de labels die op deze site staan vermeld worden aangeleverd door de producenten. Als u geen label ziet, dan heeft de producent ons geen gegevens aangeleverd.

Middels het bandenlabel kunt u banden met elkaar vergelijken aan de hand van de volgende criteria:

Brandstofefficiëntie (Van A tot G)
Brandstofefficiëntie wordt bepaald door het brandstofverbruik en de rolweerstand. Het is ingedeeld in zeven categorieën: A is de meest efficiënte en G de minst efficiënte klasse. De rolweerstand is weerstand die de band ondervindt als deze rolt over een oppervlak. De rolweerstand is afhankelijk van zowel de geometrie als de consistentie van het materiaal van de band. De gemiddelde waarde ligt tussen C en E.

Grip op nat wegdek (Van A tot G)
Dit criterium geeft u informatie over de remreactie van een bepaalde band op een nat oppervlak. Categorie A geeft de kortste remweg en dus het hoogste veiligheidsniveau. G geeft de grootste remweg en is dus minder veilig. Dit wordt berekend op basis van een personenauto welke met een snelheid van 80 km rijdt. Er is een verschil van van 3 tot 5 meter in de remweg tussen elk van de zeven klassen. Dit betekent dat een auto met categorie A-banden 18 meter eerder stopt dan een auto met categorie G-banden. De gemiddelde waarde ligt tussen B en E.

Omgevingsgeluid en de bijbehorende decibelwaarde
Dit pictogram is verdeeld in twee componenten. Het getal geeft de geluiden van buitenaf gemeten aan in decibel (dB), terwijl de zwarte geluidsgolven illustreren hoe de band presteert ten opzichte van de toekomstige toegestane Europese geluidslimieten welke in 2016 ingevoerd zullen worden. Het absolute aantal (in dB) is het geluid dat wordt veroorzaakt door een testvoertuig met een snelheid van meer dan 80 km/u.
Voor een uitgebreidere beschrijving van het bandenlabel kunt u het dossier bandenlabel raadplegen.
Montage

Voor de montage van de Classic (XZX profiel) 3.0 cm OP=OP 155/80 R15 82H beschikt Whitewalls.be over een netwerk van ruim 200 montagepartners verspreid door Nederland. Via het ingeven van uw woonplaats bij de kassa, kunt u direct checken welke montagepartner er bij u in de buurt is gevestigd.

⏩ Montagepartner gevonden?
Tijdens het bestelproces kunt u de montagepartner van u keuze eenvoudig ingeven. De montagepartner wordt voortijdig op de hoogte gesteld door ons over de levering, met het verzoek bij ontvangst contact met u op te nemen voor het plannen van een montage afspraak.

⏩ Geen montagepartner gevonden?
Indien u geen montagepartner kunt vinden via de kaart, kunt u bij de verzendgegevens uiteraard een garage van uw eigen keuze opgeven. Indien deze garage beschikt over een emailadres, stelt Whitewalls.be de firma per email vooraf op de hoogte van de bandenleverantie. U ontvangt hiervan eveneens een afschrift.
Gripmax banden

Gripmax banden

Zomerbanden
Momenteel bestaat het assortiment van Gripmax zomerbanden uit de lijnen:
Winterbanden
De Gripmax winterbanden range bestaat uit de bandtypes:
All Season
De Gripmax all season banden range bestaat uit de serie:
Classic (XZX profiel) 3.0 cm OP=OP

Nog 2 banden voorradig - only 2 left.