Hulp bij bestellen? Bel 0599 312 142

Banden zoeken

Onze zoekmachine helpt u bij het vinden van de juiste band. Hoe meer kenmerken u aanklikt, hoe specifieker de selectie van banden wordt. U dient minimaal de bandbreedte aan te geven om een zoekopdracht te starten. Omdat er zeer ruime selecties getoond kunnen worden, is het raadzaam bij bestelling nogmaals te controleren of u de juiste maat banden heeft geselecteerd.

Indien u in de selectie niet de banden heeft kunnen vinden, kunt u ons een zoekopdracht sturen. U kunt daarvoor gebruik maken van het contactformulier onder de tab contact. Wij verzoeken u een duidelijke omschrijving te geven van de zoekopdracht (merk, maat en type band). Binnen 3 werkdagen ontvangt u van ons bericht via de email of en wanneer de door u gezochte banden leverbaar zijn.

Onze voorraad wijzigt dagelijks. In onze selectie ziet u alleen banden die direct leverbaar zijn. Als u op dit moment niet kunt vinden wat u zoekt, kan het zijn dat deze banden momenteel zijn uitverkocht maar (op korte termijn) wel weer beschikbaar komen.

Deze webshop verkoopt uitsluitend nieuwe banden af fabriek en geen tweedehands of gecoverde banden. Een nieuwe band wil overigens niet zeggen dat de band in dit jaar gefabriceerd is. Onder af fabriek wordt verstaan banden gefabriceerd in de afgelopen 3 jaar en onder nieuw binnen de afgelopen 5 jaar. De verkochte banden op onze site zijn opgeslagen nadat ze uit de fabriek gekomen zijn en zijn niet ouder als 3 jaar. Het kenmerk DOT, dat op de wang van de band staat, geeft de week en het jaar van fabricage aan. Het is niet mogelijk om banden op uw verzoek op een DOT nummer te selecteren.