Hulp bij bestellen? Bel 0599 312 142

Verzending

Verzendkosten
De verzendkosten bij whitewalls.nl zijn vanaf 2 stuks franco voor verzendingen binnen Nederland. Voor het leveren van 1 band wordt 4.00 Euro per band excl. BTW in rekening gebracht. Voor verzendingen naar het buitenland worden eveneens extra kosten in rekening gebracht.

Levering
Na ontvangst van betaling streven wij ernaar uw bestelling binnen 2-5 werkdagen af te leveren. Deze termijn wordt uitsluitend ter indicatie aangegeven. Dientengevolge kan bij overschrijding van de leveringstermijn geen aanspraak worden gemaakt op enige schadevergoeding of inhouding, noch kunnen in behandeling genomen bestellingen worden geannuleerd. Indien uw bestelling vertraging mocht oplopen dan nemen wij contact met u op. Indien uw bestelling is vertraagd en u heeft nog geen bericht gehad, laat dit ons dan direct weten.

Verpakking van de banden
De banden worden vastgebonden met plastic band of plastic folie. Een pakket bevat over het algemeen 2 banden (motor- en autobanden t/m 17 inch) . Bedrijfswagen-, off road en standaardbanden vanaf 18 inch worden over het algemeen per pakket van één band geleverd.

Volgen van de verzendingen
Allseasonsbanden.nl werkt met verschillende transporteurs. Indien de transporteur beschikt over een track en trace systeem ontvangt u per email de pakketnummers en kunt u online de status van de verzending volgen.

In ontvangst nemen van de verzending
Wanneer u de bestelling in ontvangst wilt nemen en u stelt vast dat de artikelen beschadigd zijn of onjuist, neem de artikelen dan NIET in ontvangst. Wij verzoeken u ons via de mail: [email protected] of telefonisch via 0599-312142 onmiddellijk hierover te informeren. Hoe sneller wij op de hoogte zijn, des te sneller kunnen we het probleem oplossen.

Retourzending
U heeft 14 dagen na de dag van ontvangst van uw bestelling de tijd om te beoordelen of de bestelde artikelen voldoen. Is dit niet het geval dan dient u De Bandenboerderij ECO BV binnen de termijn van 14 dagen per aangetekend postschrijven (datum poststempel is maatgevend) hiervan in kennis stellen. Na afloop van de 14 dagen zichttermijn komt de koop definitief tot stand en wordt u eigenaar van de geleverde artikelen. De banden worden dan niet meer teruggenomen.

De zichttermijn eindigt ook wanneer u een band en/of wiel in gebruik neemt. U neemt een band en of wiel in gebruik door te beginnen (of laten beginnen) met het monteren van de band op een wiel of vise versa. Wanneer u de band in gebruik heeft genomen voordat de zichttermijn van 14 dagen is verlopen, dan bent u eveneens definitief eigenaar van de in gebruik genomen artikelen en worden de betreffende artikelen niet meer teruggenomen.

Terug sturen kan naar:
De Bandenboerderij ECO V
Weenderstraat 89
9541 TB Vlagtwedde
Alleen ongebruikte banden met een begeleidend schrijven worden retour genomen.

Het reeds door u betaalde bedrag minus de kosten voor de retourzending zal binnen 7 werkdagen nadat de zending is ingenomen terug worden gestort op uw bankrekening .

Indien u echter het afhalen verhindert (door bijvoorbeeld een afspraak niet na te komen met betrekking tot tijd en plaats van afhalen) of nalatig bent met het verstrekken van informatie of instructies, noodzakelijk voor het afhalen, dan zult u in dat geval alle bijkomende kosten aan De Bandenboerderij BV verschuldigd zijn. Deze extra kosten ad. 20 Euro per band excl. BTW zullen aan u in rekening worden gebracht en worden verrekend met de reeds ontvangen betaling, het restant wordt eveneens binnen 7 werkdagen teruggestort op uw bankrekening.